Laat jouw kleine genieten van eten & drinken

Een kliederboel aan tafel, daar houden wij van! Jouw baby, dreumes of peuter is nu in een ontzettend belangrijke ontwikkelingsfase van zijn of haar leven. Daarbij hoort leren eten en drinken. Ze leren echter niet alleen de motoriek van het eten, maar ontdekken ook nieuwe smaken, kleuren en geuren. Dit proces maak je als ouder een stuk makkelijker en leuker door speciaal gemaakt servies, ontbijtbordjes, drinkbekers of lunchboxes te kopen met een leuke print!

Kinder broodtrommels met drinkflessen

Gaat jouw kleintje voor het eerst naar de kinderopvang of naar school? Dan hebben ze natuurlijk een leuke broodtrommel nodig met drinkbeker! In de broodtrommel passen wel 4 grote boterhammen en de aluminium fles heeft een extra makkelijke dop om open en dicht te doen. Jouw kindje komt hiermee niets tekort!

Met de lunchboxes van KliederZ mogen ze gezien worden, want iedere lunchbox heeft een onzettend leuke, interessante print. Daar zullen ze vol trots mee rondlopen.

First-to-school sets

Ontbijtservies voor peuters en kleine kinderen

Wil je het ontbijt een stukje leuker maken? Bekijk dan onze opvallende ontbijtservies met leuke print voor jongens en meisjes! Deze ontbijtset bestaat uit een ontbijtbord, schaaltje en een leuke drinkbeker. Zo maak je het ontbijt een goed begin van de dag! 

Het materiaal is 100% veilig voor kleine kinderen en kan worden gebruikt zodra je kind zelf boterhammen gaat eten.

Leuke drinkmokken voor jouw kleintje

Leren drinken kan soms een uitdaging zijn voor kleine kinderen. Om goed voorbereid te zijn kun je jouw kleintje drinken laten ontdekken met kunststof drinkbekers. Deze bekers zijn speciaal gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Met grote oren en brede voet zijn ze goed vast te pakken en vallen ze niet snel om. Dat is ontzettend fijn om mee te leren drinken!

Heb jij thuis een kleine Disney fan? Dan zijn onze speciale mokken van Minnie Mouse extra leuk om aan jouw kleintje te geven. Deze mokken zijn gemaakt van keramiek, dus wij adviseren om dit aan een "volleerde drinker" te geven.