Mouwslabben met opvangbakje

Voor de echte knoeikampioen

Soms maken kinderen er zo’n kliederboel van dat een gewone eetslab of siliconen slab niet genoeg is. Ze krijgen toch nog vlekken op het shirtje of laten het op de grond vallen. Daar hebben wij bij KliederZ een ideale oplossingen voor: mouwslabben met een opvangbakje. Deze bedekt het kindje zodat de kleertjes niet vies worden en met de opvangzak valt het eten ook niet op de grond!

Jouw kleintje kan vrij genieten van kliederen. Dat is fijn!

Ideaal draagcomfort

Bij KliederZ hebben wij de mouwslabben op maat gemaakt voor jouw baby of dreumes. Ze zijn lang genoeg om vlekken tegen te gaan, maar zijn nog steeds comfortabel om te dragen. Jouw baby kan vrij bewegen in de mouwslab. Naast een opvangbakje is de mouwslab ook fijn om te dragen met elastische afsluiting om de pols. 

Mouwslab met opvangbakje

Sommige kleintjes zijn nu eenmaal gek op kliederen! Dat vinden wij niet gek, al die leuke texturen, kleuren en smaakjes, het is genieten om die voor het eerst te ontdekken. Als ouder wil je echter niet constant te maken hebben met vieze kleertjes of vallend eten. Een eetslab of siliconen slab is een oplossing, maar voor de echte knoeiers adviseren wij een slab met lange mouwen en opvangbakje!

Onze mouwslabben zijn beschikbaar in verschillende maten voor baby’s van 6 maanden tot peuters van 36 maanden. Iedere slab is verstelbaar met drukkertjes of striksluiting. De mouwslabben groeien met jouw kindje mee!

Vochtafstotende mouwslab

Om ouders en kind optimaal te laten genieten van de mouwslabben hebben wij ervoor gekozen om de slab waterafstotend te maken. Mocht er nattigheid of vlekken op komen, dan lekt het niet door de mouwslab heen en blijven de kleertjes droog. Dat is extra handig wanneer jouw kleine begint te drinken uit een drinkbeker! 

De slab is gemaakt van PUL. Dit is polyester met een gelamineerde laag. Dit gaat doorlekken tegen! Wil je een goede slab kiezen voor jouw kleine? Kies dan voor de hoge kwaliteit slabben van KliederZ.