Slab met lange mouwen

Kinderen en kliederen, het gebeurt iedere dag wel een keer wanneer jouw kleintje eten en drinken voor het eerst ontdekt. Ontzettend leuk, maar tegelijkertijd wil je als ouder natuurlijk niet iedere dag te maken hebben met vlekken. Een slab met lange mouwen is de ideale oplossing voor ouder en kind. Jouw kleintje kan vrij en comfortabel genieten van kliederen zonder vies of nat te worden en ouders hoeven zich geen zorgen te maken voor vlekken!

Mouwslabben met katoenen lijfje en polyester mouwen - in 2 maten beschikbaar

Geen vlekken meer

Vlekken tegengaan met een katoenen mouwslab is niet moeilijk. Onze slabben zijn gemaakt van 100% organisch katoen en is geheel BPA vrij. Het materiaal aan de binnenkant gemaakt van PUL met een gelamineerde laag. De mouwslab is hierdoor waterafstotend.

De slabben zijn gemaakt uit ervaring als ouder: lang genoeg om vieze kleren tegen te gaan en om comfortabel te dragen. Daarnaast hebben de mouwen ook elastiek om de polsen heen zodat eten niet in de mouw kan komen.

Voor groot en klein

Sommige kleintjes zijn gek op knoeien, maar een dreumes of peuter ook! Zolang jouw kind aan het ontdekken is, is er een grote kans dat er hier en daar wat eten of drinken gemorst wordt. Heb je zo’n knoeikampioen in huis? Onze mouwslabben zijn beschikbaar in diverse maten voor baby’s van 6 maanden tot peuters van 36 maanden. Daarnaast is iedere slab verstelbaar met drukkertjes. De mouwslabben groeien met jouw kindje mee!

Hipste mouwslabben

Bij KliederZ is geen saai patroon te vinden, wij maken alleen maar leuke en opvallende slabbertjes zodat jouw kleintje kan stralen! De patroontjes en kleuren zijn daarnaast ook goed voor de ontwikkeling en stimulatie van het kind. Onze mouwslabben zijn hierbij geen uitzondering. Jouw kleintje zal blij aan tafel zitten met een vrolijke en comfortabele mouwslab van kliederZ!

Bekijk onze uitgebreide collectie in onze webshop en kijk uit naar onze leuke kortingen!