Alle leuke inspirerende KliederZ blogs op een rijtje...

Waarom je GEEN Goedkope Slabbetjes moet Kopen

Wat is het toch verleidend: goedkope slabbetjes vanaf €1,-. Dit is voor iedereen moeilijk te weerstaan. We denken al heel snel dat we veel geld besparen, het ook gewoon prima kwaliteit is, en dat onze baby het verschil niet voelt... maar is dat wel zo??

Lees meer »

Babyshower cadeaus: de leukste slabbetjes voor aanstaande moeders

Op zoek naar een leuk, praktisch cadeau voor een aanstaande moeder? Dan ben je bij KliederZ aan het juiste adres! Je zult vast al wat onderzoek gedaan hebben en zult zien dat er veel praktische cadeautjes tussen zitten: een baby monitor of zwangerschapsboek. Leuke cadeautjes, maar er is een grote kans dat de mom-to-be deze al in huis heeft of als cadeau krijgt van een ander… of het nu om een babyshower gaat of een kraamcadeau, het is belangrijk om iets leuks te geven voor kind en moeder!

Lees meer »

Dé Leukste Manieren om Kinderen te leren Handen Wassen

Handen wassen is iets vanzelfsprekends. Handen wassen voor het eten, na gebruik van het toilet, na het buitenspelen; het is een routine die wij allemaal aan moeten leren. Zeker tijdens het coronavirus is het pas opgevallen hoe weinig mensen goed zorgen voor hygiëne en hoe gevoelig we hiervoor zijn. 

Lees meer »

Kliederen met Eten is goed voor je Baby!

Oh nee, daar vliegt het eten weer door de eetkamer! Jouw baby is druk bezig met het bordje pap dat op tafel staat en maakt er natuurlijk weer een kliederboel van...het hapje ligt grotendeels op de vloer. Als ouder word je hier toch spontaan wanhopig van? Misschien helpt de gedachte dat er achter kliederen toch echt een goede reden zit.

Lees meer »

Vanaf wanneer mag een Baby Vast Voedsel?

Er komt een tijd dat jouw baby de stapjes (of hapjes) moet gaan nemen om over te gaan naar vast voedsel. Dit is namelijk ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van jouw kleintje. Hier komt direct een veelgestelde en begrijpelijk vraag op: vanaf wanneer mag mijn baby vast voedsel gaan eten? 

Lees meer »

Onze favoriete Babycadeaus voor het leukste geschenk

Op zoek naar hippe babycadeaus voor de leukste eerste verjaardag? Het kan lastig zijn om een mooi, uniek cadeautje te vinden. Wij hadden er ook vaak last van! Daarom hebben wij onze favoriete babycadeaus van KliederZ op een rijtje gezet. Zo hoef je niet ver te zoeken. Dat is fijn zeg!

Lees meer »