Veilige betaling

Bij stap 2 in het bestelproces kun je kiezen uit diverse VEILIGE betalingsmogelijkheden. Kies de betalingswijze die het beste bij jou past. Nadat de betaling bij ons binnen is, sturen wij het artikel naar jou op. In enkele gevallen is dit dus een dag later. De meeste betaalvormen verlopen via het betrouwbare betalingssysteem van Stichting Mollie Payments (mollie.com). Deze naam staat dan op je afschrift.

 

iDeal

Verreweg de populairste betaalmethode in Nederland is iDeal. Deze betaalwijze is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Met iDeal kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Deze betaalwijze heeft onze voorkeur. Snel en eenvoudig

 

Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben wij de mogelijkheid om te betalen met Bancontact. Als je wilt betalen met Bancontact voer je eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan je digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontactkaart in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm je identiteit en je betaling. Daarna wordt je teruggeleid naar de website van KliederZ.

 

PayPal

PayPal staat altijd tot je beschikking als betaalmethode. Kies je voor deze vorm van betalen, dan betaal je ook een kleine fee aan PayPal (ongeveer 4%). Je wordt na het bestellen naar PayPal doorgelinkt, waar je vervolgens de betaling aan KliederZ.nl bevestigt. Let op: pas nadat je terug bent geleid naar onze website is de bestelling definitief rond. Als tijdens het betalingsproces je internet vastloopt, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je kunnen verder helpen. Het is voor je bestelling belangrijk dat je ons hiervan direct op de hoogte stelt.

 

Bankoverschrijving SEPA

Een makkelijke, veilige en klassieke manier van betalen. Deze betaalwijze is handig voor klanten die nog geen gebruik maken van internetbankieren. Let op! Bij bankoverschrijving wordt jouw bestelling waarschijnlijk niet dezelfde dag verzonden. Voordat wij het artikel verzenden controleren wij eerst de betaling. Dit kan soms een dag extra duren, houd hier rekening mee bij je bestelling en betaalwijze.

 

Vooraf overmaken

Wil je het bedrag vooraf overmaken? Na de bevestiging van je bestelling zie je het rekeningnummer en rekeninghouder. Gebruik deze gegevens, inclusief je bestelnummer om de betaling via je eigen bank over te maken. Als je kiest voor deze optie, versturen wij het pakket op nadat de betaling bij ons binnen is. Je kunt ons altijd per e-mail op de hoogte houden van je betaling. Heb je een dag na de bestelling nog niet betaald? Dan ontvang je van ons een herinnering.

 

Op alle soorten van betaling zijn de algemene voorwaarden van toepassing.