Polyester slabbers met opvangzakje

Een kliederboel aan tafel… het is onvermijdelijk met een kleine baby, dreumes, en ook met peuters. Ze zijn namelijk druk bezig met het ontdekken van een heerlijke wereld: eten en drinken. Met polyester eetslabbetjes wordt de kleding van het kleintje beschermt tegen vlekken. Ook door de waterafstotende laag is vloeibaar eten of drinken geen probleem meer aan tafel!

Slab met stevig klittenband

Is jouw kleine knoeikampioen geen fan van de traditionele slabbetjes met drukknoopjes? Het vastmaken van de eetslabben met klittenband op de schouder is binnen 1 seconden gebeurd. Zo zit jouw kleintje snel en comfortabel aan tafel en kan het kliederfestijn gelijk beginnen!

Met polyester waterafstotende slabbetjes komen er geen vlekken op de kleertjes!

Slabbetjes met vrolijke print

De setjes eetslabben van KliederZ staan bekend om hun leuke, opvallende print. In ons assortiment is geen saai patroon te vinden. Zo valt jouw kleintje altijd op aan de eettafel! 

De slabben zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Een handig opvangzakje aan de voorkant zorgt ervoor dat het eten niet op de grond of op schoot valt. Naast dat de slab wasbaar is, kun je deze eetslab eenvoudig schoonmaken met een doekje!

Polyester PUL met gelamineerde laag

Wat als mijn baby veel aan tafel morst? Dan kan het zijn dat traditionelere slabben niet genoeg zijn om vlekken tegen te gaan. Vele slabben hebben geen extra laag, waardoor de vlekken uiteindelijk toch doorlekken op de kleding. Bij KliederZ gelukkig niet! 

Onze polyester PUL slabbers zijn waterafstotend en hebben een extra gelamineerde laag om te zorgen dat eten of drinken niet doorlekt in de slab. Als ouder hoef je de slab dus niet snel te wisselen.

Beste kwaliteit eetslabbetjes

Bij KliederZ willen wij een punt maken om te kiezen voor goede kwaliteit slabben. KliederZ is ontstaan door onze eigen ervaring als ouders, waarbij wij de goede kwaliteit, duurzame, en vrolijke slabbertjes miste. 

Goedkope slabben gaan niet lang mee of werken niet volledig hoe dat het zou moeten. Daarom kiezen wij bij KliederZ voor hoge kwaliteit slabben!