Home » Eten & Drinken

✔ GRATIS verzending in Nederland    ✔ Vóór 16u besteld is volgende werkdag in huis    ✔ 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Maak samen met jouw kindje van eten en drinken een feestje

KliederZ helpt het kind stimuleren om van het eten en drinken ook te kunnen genieten. Met ons leuke en hippe assortiment 'eten & drinken' bieden wij jou en je kind een uitgebreid assortiment aan ontbijtsets (melamine), lunchssets, aluminium drinkflessen en drinkmokken. De artikelen op deze pagina zijn bij uitstek geschikt voor kleuters die al naar school gaan.

We beginnen de dag met een lekker ontbijtje!

Als we naar school gaan, nemen we mee...

Voor tussendoor of mee naar de sport...

Om zelf te leren drinken...

Deze vrolijke kindermokken van Polypropyleen blijven stevig staan, omvallende drinkbekers zijn dus verleden tijd. Handig: de mokken zijn geschikt om te gebruiken in de magnetron en vaatwasser.

De beker is BPA vrij en heeft een inhoud van 350 ml. 
Afmeting: 10cm hoog en doorsnede 8cm.

Leuke combinatieset - NU extra aantrekkelijk geprijsd
Je ontvangt één mok met Flamingo’s en één mok met Unicorns. Handig zo’n set om af te wisselen en altijd een schone beker in de kast te hebben staan.

Tip:
Veel jonge meiden zijn gek op Unicorns en Flamingo’s. Geef deze set als kadootje voor op een kinderfeestje!

Drinken wordt met deze kindermokken een feestje! KliederZ heeft hele leuke sets samengesteld! Neem gerust eens een kijkje in ons complete assortiment. Welke Alpaca, Flamingo of Unicorn fan maak jij blij?

Vrolijke kinderbekers gemaakt van Polypropyleen. Je ontvangt 2 leuke meiden prints: Unicorn Cupcake en een hip Candy motief. Deze kindermokken staan stevig op tafel, omvallende bekers zijn dus verleden tijd. Klieder-proof dus! De beker is BPA vrij en heeft een inhoud van 300ml.

Leuke combinatieset
Je ontvangt één beker met Cupcake (roze met paarse handvat) print en één beker met Candy (blauw met roze handvat) print.

De bekers zijn geschikt voor de magnetron (max. 2 minuten) en kunnen afgewassen worden in de vaatwasser.

Afmeting: hoogte 8,5cm en doorsnede 8cm.

Tip:
Leuk om deze set kado te geven, denk eens aan een kinderfeestje. Dit meiden kado valt zeker in de smaak! KliederZ heeft hele leuke sets samengesteld! Neem gerust eens een kijkje in ons complete assortiment. Welke Alpaca, Flamingo of Unicorn fan maak jij blij?