Puntslabbetjes bij doorkomende tandjes en baby’s eerste hapje

Hey... psst... Kijk voor alle puntslabben los onderaan deze pagina!

NIEUW! Hydrofiele slabben

Comfortabele puntslabben, bandana bibs, zeverslabbers en kwijlslabbetjes

Wat zijn ze leuk, stoer, lief en hip! De collectie met puntslabbetjes van KliederZ is er één om trots op te zijn. Jouw baby wordt niet alleen goed beschermd, maar ziet er ook nog eens leuk uit!

Vind de mooiste jongens en meisjes bandana bibs in onze uitgebreide collectie. Pak jouw voordeel door een van onze sets van 3 of 6 puntslabben te kopen of kijk in onze sale voor de beste deals!

Doorkomende tandjes

Als ouder herken je het moment waarop tandjes doorkomen…  naast (vaak) rode billetje kan jouw baby voor extra speeksel en kwijl zorgen. Met deze leuke en hippe puntslabbetjes houd je de kleding van jouw kindje mooi droog! Wissel regelmatig af met een leuke, nieuwe droge kwijlslab!

Eerste hapje baby

Gaat jouw kindje binnenkort eten? Of geef je de fles? Door de kleine maat en de ultrazachte stof zijn deze slabbetjes ideaal voor de allerkleinsten. Onze puntslabbers zijn niet alleen praktisch tegen knoeien, maar zien er ook extra leuk uit.

Met de puntslabben van KliederZ zit je zeker goed!

Last van reflux?

Heeft jouw kindje last van reflux? Ook bij het teruggeven, spugen van melk zijn deze slabbetjes ideaal! Geen zorgen meer over natte kleding. Met bandana slabbetjes voorkom je dat je een aantal keer per dag de kleding moet verschonen.

Puntslabbetjes los kopen?