Slab met lange mouwen voor de grootste kliederaars

Slab met mouwen per stuk in 2 verschillende maten

Slab met mouwen + opvangbakje

Nooit meer vuile kleren

Soms maken kinderen er een hele kliederboel van. Zelfs wanneer ze een slab dragen kunnen ze nog steeds hun armen en buik vies maken. Zonde, want dan wordt de outfit ook vies! Wil je nooit meer vuile kleren? Dan zijn onze mouwslabben de ideale oplossing voor jou en je kind. 

De mouwslabben van KliederZ laten jouw kind genieten van kliederen. Slabben voor vlekken van plezier!

Afmetingen voor ideaal draagcomfort

Bij KliederZ hebben wij de mouwslabben op maat gemaakt: lang genoeg om comfortabel te dragen en om vlekken tegen te gaan. Het is belangrijk dat het kind er vrij in kan bewegen. Verder beschikken de slabben ook over elastiek in de mouwen waardoor het eten niet in de slab kan vallen.

Ben je toch bang dat er eten op de broek of grond valt? Bekijk dan de KliederZ mouwslabben met opvangbakje.

Verschillende maten t/m 3 jaar

Kleine kinderen vinden het leuk om te kliederen, te knoeien en te knutselen.  Een slab met lange mouwen is perfect om de kleertjes van jouw kind te beschermen tegen vlekken. Maar welke maat heb je nodig? 

Bij KliederZ bieden wij mouwslabben in diverse maten voor baby’s van 6 maanden tot peuters van 36 maanden. Daarnaast heeft iedere slab verstelbare drukknoopjes. Zo zit er altijd de juiste maat mouwslab tussen!

Waterafstotende mouwslab

Kliederen en knoeien is stiekem heel erg leuk. Het is een leerzame manier om eten en andere dingen te ontdekken. Als ouder wil je die ontwikkeling natuurlijk niet tegengaan, maar je wilt wel kleding schoon houden. Met de waterafstotende mouwslab heb je geen zorgen. 

De slab is gemaakt van 100% organisch katoen en is geheel BPA vrij. Ook is het materiaal aan de binnenkant gemaakt van PUL met een gelamineerde laag. 

Kies onze uitstekende kwaliteit slabben om te voorkomen dat kleren vies worden met vlekken.

Wat vinden de klanten van ons?