Welke slab past bij jouw kindje?

Geen kind is hetzelfde, niet qua lengte en gewicht. Iedereen mag zijn zoals hij is. Ook in het eetpatroon zijn kindjes verschillend van elkaar. Het ene kind kan al snel zelf eten, de ander heeft wat langer hulp nodig. Welke slabber heb je nodig bij jouw eigen kind? 

 

Hieronder zie je een richtlijn met de gemiddelde leeftijdscategorie per slab. Twijfel je? Je mag natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Puntslabben

 

Deze zeverslabbetjes zijn perfect om te gebruiken als kwijlslabbetje op het moment dat er tandjes doorkomen. Jouw kindje kan dan juist wat extra bescherming gebruiken. Het voorkomt natte kleding en extra verschoonrondes. Ook fijn in het nekje van kleine babys als sjaaltje bij het naar buiten gaan. Heerlijk warm en stijlvol.

 

0 - 1,5 jaar

De puntslabbetjes passen over het algemeen bij een kind met een kledingmaat tussen 56 en 86

Eetslabben

 

Start jouw kindje binnenkort met zijn of haar eerste boterham? Of geniet jouw kleintje al van een fruithapje of avondmaaltijd? De eetslabben van KliederZ zijn multifunctioneel, zowel voor de beginnend eter als de gevorderde peuter. De slabbetjes zijn te verstellen op verschillende standen met de handige drukknoopjes. Zo sluit het altijd mooi aan bij het nekje.

 

0,5 - 3 jaar

De eetslabbetjes passen over het algemeen bij een kind met een kledingmaat tussen 62 en 104

Mouwslabben - small

 

Soep eten? Zelf melk drinken? Er valt wel eens iets om in een kinderleventje. Geen nood met deze comfortabele slab met lange mouw. Ideaal voor kleine kinderen om over hun kleding aan te trekken. Na het eten is de kleding schoon en droog, ideaal! Ook handig om mee te nemen naar een restaurant of dagje weg. Met de trendy ontwerpen steelt jouw kind de show. 

Het model van van onze lange mouwen slabben is extra lang, voor extra bescherming op de benen. Uit ervaring weten wij als ouder dat dit erg handig is. Laat jouw kindje met zijn handen voelen, dingen uitproberen, zelf eten, experimenteren en zelf bepalen wat en hoeveel het eet. Met deze slab kun je onbezorgd genieten.

 

0,5 - 2 jaar

De eetslabbetjes passen over het algemeen bij een kind met een kledingmaat tussen 62 en 98

Mouwslabben - medium

 

Eet jouw kindje vaak zelf maar knoeit hij/zij nog regelmatig? Kliederen en knoeien mag! Eten voelen, proeven en experimenteren is juist goed voor een kind. Door zelf de regie te hebben en zelf eten uit te proberen, ontwikkelen ze een gevarieerder eetpatroon. Met deze slab met lange mouwen kun je jouw kind zijn gang laten gaan. De slabben van KliederZ zijn extra lang, zodat ook de beentje extra beschermd zijn tegen vallend eten en drinken.

Knutselschort
Deze grotere slabben zijn ideaal voor iets grotere kinderen. Jouw peuter kan zijn gang gaan met kleuren, verven, lijmen, bakken, kleien, plakken en knutselen.

 

1 - 3,5 jaar

De eetslabbetjes passen over het algemeen bij een kind met een kledingmaat tussen 80 en 110

Kom je er niet uit? Neem gerust contact met ons op!