Siliconen slabbetjes met opvangbakje

Iedere baby maakt wel eens een kliederboel tijdens het eten. Dit is geen punt wanneer het alleen op het gezichtje zit, maar wanneer ze het op de grond of kleding laten vallen is het toch wel vervelend. Niet alleen jouw baby zit onder, maar ook de kleertjes en vloer, stoel of tafel zijn vies. Met de siliconen slabben van KliederZ is dit echter geen probleem meer. Onze slabbetjes met opvangbak vangen het eten makkelijk op en voorkomen dat de kleding van jouw kleintje vies wordt!

Onze andere combisetjes met siliconen slab

Slab met perfecte pasvorm

Bij KliederZ willen wij ervoor zorgen dat je onze slabben lang kunt gebruiken. Naast de kwaliteit van de slab moet de pasvorm en maat mee kunnen groeien. Dit maakte we een van onze prioriteiten! Bij onze slabbers met opvangbakje zorgde wij er daarom voor dat de slabben in 5 maten verstelbaar zijn. 

Een slabber die niet alleen fijn zit, maar ook lang meegaat!

Lichtgewicht slab speciaal voor baby's

De siliconen slabbetjes van KliederZ zijn extra lichtgewicht gemaakt. Ze wegen daarom slechts 110 gram. Dit draagt bij aan het draagcomfort van de slab. Wanneer het vallende eten een paar grammetjes toevoegt merkt jouw baby niks van deze slabber. 

Met jouw baby aan tafel zonder zorgen.

100% voedselveilig siliconen

‘Zijn de siliconen KliederZ slabben wel veilig voor mijn baby?’ Jazeker, onze siliconen slabbers zijn 100% voedselveilig gemaakt met ‘food grade’ siliconen. Daarnaast zijn ze BPA vrij. Onze slabbertjes zijn dus extra veilig gemaakt voor jouw baby!

Naast de veiligheid en sterkte van de siliconen, is het materiaal extra handig om schoon te maken. Je kunt hem makkelijk afdoen en is zelfs vaatwasbestendig.

Extra stevig tegen uitscheuren

Bij KliederZ zorgen wij voor topkwaliteit slabbers. Om onze siliconen slabben nog beter te maken hebben wij extra stevige randen en verdikkingen in de slab gemaakt om scheuren tegen te gaan. Dit zorgt voor een langere duurzaamheid en jouw slabbetjes gaan dus langer mee.

Bekijk nu onze ruime collectie aan mooie, hippe siliconen slabben met opvangbak voor eten!