Modieuze hydrofiele slabben voor het zeveren of de kou

Hydrofiele Slabben

Iedere ouder heeft wel eens te maken met een kwijlende baby. Soms is het kwijlen zo erg dat jouw kleintje hier uitslag of irritatie op de huid van krijgt. Een natte slabber kan voor deze probleempjes zorgen. Gelukkig bestaan er hydrofiele slabbetjes: een vochtabsorberende slab die extra zacht is voor de huid!

Onze hydrofiele slabbetjes voor meisjes en jongens is extra zacht en comfortabel om te dragen. Ze zien er ook nog eens heel leuk uit!

Of kies uit een van deze unieke 'direct-klaar' combisets!

Hydrofiele stof voor baby’s

Bij KliederZ willen wij ervoor zorgen dat jouw baby geen last krijgt van irritaties door speeksel of kwijlen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om slabben met hydrofiele stof te maken. Deze stof wordt niet voor niets dé babystof genoemd! 

Hydrofiele slabben staan bekend om hun water- en vochtabsorberende eigenschap en huidvriendelijke, lichte stof om te dragen.

Ideaal voor een tere huid

Iedere baby is anders, ook met hun huidgevoeligheid. Heeft jouw kleintje al meerdere typen slabben aangehad, maar heeft hij of zij nog steeds last van uitslag of irritatie? Probeer dan een van onze hydrofiele slabbetjes. Deze lichtgewicht, zachte slab is ideaal voor baby’s met een teer huidje. 

De hydrofiele slabbertjes absorberen het vocht zodat jouw baby en de kleertjes fijn droog blijven!

Doorkomende tandjes

Als ouder herken je het moment waarop de eerste tandjes doorkomen. Jouw baby begint de wereld te ontdekken en deze reis kan voor extra speeksel en kwijl zorgen. Met deze leuke en hippe hydrofiele slabbers houd je de kleding van jouw kindje mooi droog! Wissel regelmatig af met een leuke, nieuwe droge kwijlslab!

Bekijk de leukste designs hydrofiele slabbers voor meisjes en jongetjes!