6 Leukste Baby, Peuter en Kleuter Cadeau Ideeën voor Sinterklaas en/of Kerst

Gepubliceerd op 12 november 2020 om 15:38

Het is weer die tijd van het jaar dat er naast de donkere maanden ook het licht en de gezelligheid van Sinterklaas en de Kerstdagen aan komen. We mogen weer gaan bedenken wat we elkaar schenken bij deze mooie familiedagen. 

Deze dagen zijn speciaal en met je kleine dreumes erbij worden er bijzondere, lieve en grappige herinneringen gemaakt. 

Hierbij horen natuurlijk mooie, grappige en leuke cadeautjes voor in de schoen of onder de boom. Ook opa’s en oma’s kunnen hier bij Kliederz wat moois uitzoeken voor hun kleinkind.

 

Bij Kliederz kun je je hart wat dat betreft ophalen: je hebt al fijne kadootjes vanaf 8 Euro!

Hieronder maken we een mooi lijstje van wat wij als oer Hollands design merk te bieden hebben.

Onze kadootjes zijn uniek, hip en tijdloos, gemaakt voor de nederlandse markt dus afgestemd op onze kindjes! Uit eigen ervaring opgebouwd en staand voor kwaliteit en bruikbaarheid.

 

1. Combinatie Cadeaupakket

Super leuk en verrassend zijn onze cadeaupakketten. Deze zijn samengesteld uit onze hippe, mooie en kleurrijke collectie! Je kunt kiezen uit een combinatiepakket slabbers of een set slabbetjes met servies of knetterzeep! Wat een genot om te ontvangen.

 

Bekijk alle cadeaupakketten van KliederZ!

2. Slabbers

Is dit het eerste jaar van je dreumes dat het de feestdagen meeviert? Wat kun je dan beter geven dan een van onze moderne designslabjes. Je kindje sabbelt en kwijlt, alles wordt vochtig en het gezichtje van je kindje schraal en rood. Dit kun je voorkomen met onze puntslabben of hydrofielslab. 

 

De PUNTSLABBEN zijn er in moderne hippe en unieke designs voor jongens of meisjes. Ze zijn zó leuk dat het misschien moeilijk kiezen wordt? Dan kun je ook nog voor een setje kiezen, verschillende design en kleuren, gewoon te leuk!

 

Ook de HYDROFIELSLABJES zijn er in verschillende hippe kleuren, passend bij je kindjes mooie outfit. Speciaal voor je baby met een gevoelige huid.

 

Voor de kids die al een hapje mee gaan eten zijn er de EETSLABBEN. Ook deze komen in ontzettend leuke en grappige designs in katoen of siliconen en evenals alle andere slabbers zijn deze verstelbaar zodat ze lang meegaan. Of het nu voor een jongen of een meisje is, keus is er in overvloed!

 

De SILICONENSLAB is erg handig en zo met een doekje of onder de kraan af te doen en kan zelfs in de vaatwasser, Ook deze komen in moderne kleuren passend bij de garderobe van je dreumes. 

 

En voor de echte bazen die zelfstandig willen eten hebben we de MOUWSLAB of KLIEDERSCHORT. Zelf willen eten is een fase die voor veel pret maar ook veel rondvliegende spetters en spatten zorgt. KLIEDERZ weet uit ervaring dat het een mooie kliederboel kan worden. Onze mouwslabben zijn op nederlandse kinderen gemaakt dus voldoende mouwlengte en lengte aan de voorkant, met een handige opvangzak blijven de mooie kleertjes van je prins of prinses mooi droog. De prints zijn kleurrijk, makkelijk aan te doen en verstelbaar. Voeg daar waterafstotend aan toe en je hebt een fijne bescherming voor je kind.

3. Drinkbekers

Een leuk schoenkado is een set van onze drinkbekers. Voor peuter en kleuter zijn er leuke designs.Deze kindermokken staan stevig op tafel, omvallende bekers zijn dus verleden tijd. Klieder-proof dus! De beker is gemaakt van Polypropyleen en BPA vrij en heeft een inhoud van 300ml.

4. Ontbijtservies

Gaat je kind zelf eten en drinken dan zijn onze ontbijtsets een uitkomst. Een ontzettend leuk kado om te geven. We hebben sets van melamine.

Het Melamine servies bestaat uit een bord, schaaltje en beker. Ook hier heb je de keuze voor prinsesjes, piraten of astronauten. Allemaal even leuk en ook geschikt voor de vaatwasser!

5. Broodtrommel en drinkfles

Is je peuter al op weg om uit te groeien naar kleuter en gaat al naar peuterspeelzaal of kleuterklas? Dan zijn onze broodtrommels voor wel 4 boterhammetjes en drinkbeker ideaal!

De hippe designs zijn te leuk!!! Ook hier is onze collectie groot genoeg om een mooie keuze te maken. De beker is gemaakt van aluminium en de drinktuit is BPA vrij, de trommel is eenvoudig door kinderhandjes te openen en te sluiten. Kortom een betrouwbare keuze!

6. Knetterzeep

Bij KLIEDERZ mag kliederen bovenaan staan! Van kliederen en experimenteren en proberen wordt veel geleerd, van smaak en geur ervaring tot ontwikkeling van motoriek.

Maar van al dat geklieder wordt je vies en dat moet schoon. Daarvoor hebben we onze unieke KNETTERZEEP. Dan wordt gezichtjes en handjes wassen geen gevecht maar een FEEST!

De zeep is zonder water te gebruiken! dus ook handig voor onderweg! Wassen wordt een feestje doordat de zeep Knettert wanneer je met de zeep in je handen wrijft.

  • Met 1 bus kun je 50 tot 60 keer handjes wassen.

 

Verkrijgbaar in 4 heerlijke geuren:

Knetterzeep Sunshine: een heerlijk zomerse Bananen geur

Knetterzeep Fruity: frisse en fruitige Appel & Peer geur

Knetterzeep Sweety: lekkere zoete Mandarijn-Mango geur

Knetterzeep Ocean: frisse en koele oceaan geur

 

Award Winning:

Knetterzeep is bekroond met diverse awards op Nationaal en internationaal niveau.

Jouw cadeau gratis verpakt

Wanneer je jouw cadeautje bij KliederZ koopt pakken wij deze gratis feestelijk in. Je hebt jouw kado kant en klaar in huis en kan zo in de schoen of zak van Sinterklaas of onder die gezellige kerstboom. Wat zullen ze hier blij mee zijn!

Wil je dat wij het cadeautje voor je inpakken? Geef dit in het bestelproces aan bij stap 4 in het opmerkingen-veld.

Pak je voordeel bij KliederZ

Bij KliederZ bieden wij je graag korting op al jouw slabbers en servies aankopen. Daarom kun je op onze website verschillende kortingen pakken. 

 

Kijk bijvoorbeeld naar onze nieuwsbrief inschrijving of voordeelacties op onze slabbetjes. Ook met onze slab setjes vang je automatisch extra korting. Wat fijn!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.