De zachtste babyslabben

Gepubliceerd op 22 januari 2021 om 10:29

De zachtste slabben, dat wil je natuurlijk graag voor je kleintje, welke ouder wil dat nou niet?!

De originele slabben van KliederZ zijn gemaakt met 100% organisch katoen.

Dat wil in het kort zeggen dat het gemaakt en behandeld is ZONDER giftige chemicaliën. Dat is ontzettend belangrijk voor het huidje van je baby. Babyhuidjes zijn natuurlijk gevoeliger dan de huid van een volwassene.

 

Zachte Slabben Stof

Slabbers gemaakt van organisch katoen hebben de juiste eigenschappen om gemorst vocht snel op te nemen zodat het niet van de slab afdruipt en aan de achterzijde van de slab zit een laag fleece wat heerlijk zacht op het huidje is en met name het vocht juist tegen houd en zo de kleertjes niet nat worden. Een super combi dus!

 

Alle puntslabbetjes en eetslabbers van KliederZ zijn gemaakt van deze combinatie. Onze lange mouwslabben en kliederschorten bestaan uit een combinatie van PUL (gelamineerd polyester) en organisch katoen. Dus ook een 2-laags functie voor een betere werking. Ze zijn allen lekker zacht en ze komen in veel leuke hippe motiefjes en moderne kleuren voor elke toffe outfit van je kleintje. 

De zachtste baby slab: hydrofiel

Daarnaast hebben we ook nog de hydrofiele puntslabbetjes.

Deze zijn uitermate geschikt voor baby’s, peuters en kleuters met een gevoelige tere huid.

Baby’s met allergieën of eczeem zijn beter af met slabjes van super zacht ademend hydrofiel katoen.

Door de speciale weeftechniek onderscheidt deze stof zich, daardoor is deze zeer sterk absorberend, dun geweven dus licht en luchtig en snel droog wat noodzakelijk is voor de tere babyhuid. 

 

Wil je meer weten over ons 100% biologisch organisch katoen? Kijk dan op onze site bij ‘materialen’ of bij onze blog ‘hydrofiel wat is dat eigenlijk’.

De hipste baby slabbers

Wil je graag een ultrazachte slab kopen voor jouw kleintje? In onze webshop is er genoeg keuze. Bekijk ons assortiment hippe slabbers!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.