Onze favoriete Babycadeaus voor het leukste geschenk

Gepubliceerd op 8 maart 2021 om 21:01

Op zoek naar hippe babycadeaus voor de leukste eerste verjaardag? Het kan lastig zijn om een mooi, uniek cadeautje te vinden. Wij hadden er ook vaak last van! Daarom hebben wij onze favoriete babycadeaus van KliederZ op een rijtje gezet. Zo hoef je niet ver te zoeken. Dat is fijn zeg!

 

Wat is het ideale cadeautjes voor een baby? Dat is een lastige vraag. Als er iets zeker is, is dat het cadeau vaak niet alleen voor de baby is. De ouders horen er natuurlijk ook bij! Als je ook iets leuks aan de ouders wilt geven dan is het ontzettend leuk om een mooi, maar ook praktisch cadeau te geven!

 

Bij KliederZ vind je opvallende, hippe slabbetjes, eetgerei, knetterzeep en meer! Als cadeau is dit niet alleen leuk, maar ook ontzettend praktisch. Wij zetten onze favoriete items voor je op een rijtje!

Een leuk, uitgebreid baby cadeaupakket

Het eerste kraambezoek of verjaardag van een kleintje is toch wel heel bijzonder. Dan is het ontzettend leuk om verschillende cadeautjes te geven. Een leuk cadeaupakket van slabbetjes is ideaal! 


Er zijn verschillende combinaties mogelijk: kwijlslabbetjes, puntslabbers, mouwslabben en eetslabben in verschillende kleuren en prints! Zo heeft het kleintje leuke, comfortabele slabbetjes om de hele dag in rond te “kruipen”.

 

Bekijk hier nu alle cadeaupakketten!

Eetschort / slab met lange mouwen

Ieder kleintje begint de wereld langzaam te ontdekken. Dat gaat niet altijd vlekkeloos. Eten, drinken, knutselen en vingerverven. Deze activiteiten helpen om de motoriek en ontwikkeling te ondersteunen van een baby, dreumes of peuter. Wat kun je verwachten: een blije baby en lekker veel kliederen, knoeien en morsen. 

 

Een eetschort, ook bekend als een slab met lange mouwen, zijn ideaal voor kleintjes die houden van een grote kliederboel. Een eetschort is ideaal, want vlekken mógen op het shirt en op de mouwen. Ze zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook ontzettend leuk uit met opvallende prints en mooie patronen.

 

Onze favoriete eetschorten voor meisjes zijn Girly Stuff & Leopard en voor onze jongens de Sloths & Bananas mouwslabben. Ontzettend leuke en grappige slabben, perfect als geschenk!

Babycadeaus voor eten & drinken

Niet alle cadeaus hebben te maken met slabbetjes. 

 

Om thuis te drinken zijn kunststof bekers erg fijn om uit te leren drinken. Ze hebben niet alleen een leuke afbeelding op de beker, maar kunnen ook zeker tegen een stootje. Het maakt dus niet uit of ze ermee zwaaien of ze per ongeluk laten vallen. Deze bekers zijn dan ook geschikt voor de magnetron (max. 2 minuten) en kunnen gewoon de vaatwasser in. 

 

Onze persoonlijke favoriet is de drinkbeker Dinosaurus & Jungle

 

Een leuke broodtrommel met drinkfles zorgt ook voor een feest voor onderweg of op school of de opvang. Dit is ideaal voor een dreumes of peuter en met onze leuke prints zullen ze hier geen genoeg van krijgen! 

Leuke cadeautjes gratis ingepakt

Bij KliederZ vind je een groot assortiment slabbetjes en andere geschenken. Zie jij een leuke slab in ons assortiment? Wij pakken het gelijk in als een leuk cadeautje! 

 

Ook bieden wij de mogelijkheid om het cadeautje direct op een ander adres af te leveren.

 

Bekijk ons uitgebreide assortiment! Je bent welkom op onze site.

 

KliederZ - voor vlekken van plezier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.