Welkom op de pagina 'KliederZakelijk'

Ben jij een zakelijke klant of wil je die worden? Kijk dan rond op deze pagina. Onderaan kun je je inschrijven als zakelijke klant. Daarna ontvang je een e-mail met een bestellijst inclusief inkoopprijzen.


* KliederZ is een geregistreerd merk  *  Direct uit voorraad leverbaar  *  Organisch katoen  *  Hoogwaardige materialen  *  Voorzijde absorberend organisch katoen  *  Achterzijde waterafstotend polyester (fleece)  * Mouwslabben voorzijde katoen en mouwen PUL  *  Ideale pasvorm  *  Al enkele jaren bewezen populair
Siliconen slabben en eetsets


Display voor in je winkel

Wij hebben 2 unieke displays ontwikkeld voor in je winkel. Deze zijn geheel gemaakt van Douglas hout voor een unieke en natuurlijke uitstraling waarbij de slabbetjes van KliederZ heel erg goed tot hun recht komen. De displays zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen: De 180 graden versie; ideaal voor tegen een wand of in een hoek en de 360 graden versie; ideaal voor in het midden van je winkel als échte eye-catcher. Vraag naar de mogelijkheden, dan lichten wij deze graag toe.

Verpakking

Alle punt- en eetslabben worden los geleverd met een hangtag. Voor de puntslabben zijn er losse cadeaudoosjes verkrijgbaar (geschikt voor 2 tot 6 puntslabben). Het formaat is klein genoeg om als brievenbus post te versturen. Voor de eetslabben is er een kartonnen wikkel los verkrijgbaar. Voor de houten display hebben wij ook kartonnen hangers ontwikkeld. De mouwslabben worden standaard geleverd in een polybag met kartonnen wikkel. Bekijk hieronder de verschillende verpakkingsopties (klik op de afbeelding voor een vergroting).

 

Cadeauverpakking puntslabben + hangtag

Wikkel eetslabben

Kartonnen hanger voor punt- en eetslabben

Wikkel mouwslabben

KliederZ producten verkopen?

Wil je KliederZ producten verkopen in je eigen winkel of webshop? Schrijf je in! Wij hanteren geen apart inlogsysteem. Wij verifiëren je ingevulde gegevens en nemen binnen 2 werkdagen per e-mail contact met je op (controleer voor de zekerheid ook de spam-box). Bij het bestelformulier sturen wij alle inkoopprijzen.

Voor vragen bel je met: 073 88 88 471 of mail naar zakelijk@kliederz.nl.
Minimale orderbedrag: €50,- ex. btw | Verzendkosten €6,95 | Gratis verzending NL > €200,- | Gratis verzending BE/DE > €250,- | Gratis verzending Europa > €350,- | Betaling dient eerste keer vooraf te geschieden via factuur of iDeal betaallink | Fotomateriaal wordt op verzoek beschikbaar gesteld | Verkoop op platforms zoals bol.com, amazon, beslist, blokker, vidaxl, zalando etc. is niet toegestaan