Slabbetjes met Opvangbakje: Welke Soorten Slabbers zijn er?

Gepubliceerd op 11 mei 2021 om 21:51

Wist je dat er verschillende soorten slabbetjes met opvangbakje zijn? Wanneer je aan zo’n slab denkt dan denk je al snel aan de standaard eetslab (vaak van slecht plastic) met een bakje eronder. Dat is toch niet fijn voor jouw kleintje om te dragen? 

 

Gelukkig is de wereld van slabbers een stuk groter! Er zijn veel verschillende slabbetjes met of zonder opvangbakje. Wanneer je echter een knoeikampioen hebt raden we aan om een slab met bakje te nemen. Maar welke soort slab past het beste bij jouw kindje? Wij leggen je de keuzes graag voor! 

Waarom een slab met opvangbakje?

Ieder kind knoeit wel eens. Dat is de normaalste zaak van de wereld. Ze zijn zo druk met het ontdekken van de wereld en het leren van hun motoriek dat ze geen tijd hebben om zich zorgen te maken over vlekken. Dat mogen de ouders doen! 

 

Als ouders zit je standaard met de schoonmaakspullen gereed aan de eettafel...want wat kan het een kliederboel worden zeg! Het eten komt niet alleen op de kleertjes, maar vallen ook op de grond. Gelukkig is hier een fijne oplossing voor: een slab met opvangbak.

 

Slabben met een opvangbakje of opvangzakje zijn ontzettend fijn om minimaal last te hebben van morsen, kliederen en knoeien. De kleertjes en de vloer zijn beschermd tegen vlekken. 

 

Ook hier zijn verschillende soorten slabben voor! Wij laten je hieronder zien welke:

Siliconen slab met opvangbakje

Een van de fijnere slabbetjes voor aan de eettafel is de siliconen slab met brede opvangbak. Deze siliconen slab is flexibel en draagt een stuk comfortabeler dan een plastic, hard slabbetje. Ze sluiten ideaal aan rond de nek, zonder te knellen of te snijden. Siliconen zorgt ervoor dat de slab extra stevig is tegen uitscheuren. Ook is deze slab met drukknoopjes verstelbaar, dus de slab groeit met jouw kleintje mee! 

 

De siliconen slab is gemaakt met 100% voedselveilig siliconen en is lichtgewicht gemaakt speciaal voor baby’s: ze wegen slechts 110 gram! Het is dus een ideale slab voor aan de eettafel. Bijkomend voordeel: na het eten kan de slab mee in de vaatwasser.

Polyester eetslab met opvangzakje

Morst jouw kleintje, maar niet zo veel? Dan kun je ook kiezen voor een polyester slabber met opvangzakje. Deze slabben zijn vrij om in te bewegen en kunnen snel worden vastgemaakt met stevig klittenband. 

De slab is gemaakt van PUL: polyester met een gelamineerde laag, waardoor de slab makkelijk schoon te maken is met een doekje of in de wasmachine. 

 

Deze slabbetjes zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook nog eens extra leuk uit met een vrolijke, unieke print. Jouw baby zal dus helemaal happy aan tafel zitten!

Mouwslabben met opvangzakje

Is jouw kleintje echt niet te stoppen aan de eettafel? Is het normaal dat de mouwtjes van jouw kliederkampioen ook vies worden? Dan helpt een standaard eetslab niet! 


Onze mouwslabben met opvangbakje zijn de redders in nood! Deze slab met lange mouwen beschermt naast het knoeien ook de mouwtjes tijdens het eten. Jouw baby, dreumes of peuter heeft dus de volledige vrijheid om eten en drinken te ontdekken zonder er een kliederboel van te maken.

Meer slabbetjes met en zonder opvangzakje

Een leuke impressie gekregen van onze slabbetjes, maar nog nieuwsgierig naar meer? Naast slabbetjes met opvangzakjes zie je in onze collectie ook de fijnste puntslabben, mouwslabben en katoenen eetslabbetjes. Bekijk onze uitgebreide collectie voor de leukste slab!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.