5 Leukste Cadeau Ideeën voor de eerste Verjaardag

Gepubliceerd op 28 september 2020 om 12:40

Tja, het is toch lastig. Wat geef je een baby cadeau bij 1 jaar? Na dagen nadenken en brainstormen zul je toch snel een besluit moeten nemen. Een leuk baby cadeautje geven voor de eerste verjaardag is belangrijk, want het is voor ouder en kind wel een enorme mijlpaal!

 

Uit ervaring weten wij bij KliederZ dat dit erg lastig kan zijn. Gelukkig kun je in ons assortiment al goede ideeën krijgen. Wij willen dat jij de beste keuze maakt, dus geven wij onze 5 leukste cadeau ideeën voor de eerste verjaardag!

 

Cadeaus die nooit verkeerd zijn: slabbetjes

Het is erg fijn voor beide ouder en kind om niet alleen speelgoed te krijgen, maar ook kleding is erg leuk om te geven. Wij snappen dat je niet iets wilt kopen waar de baby gelijk uitgroeit. Daarom zijn onze KliederZ slabben verstelbaar gemaakt zodat ze extra lang mee kunnen.

1. Hippe kwijlsjaaltjes

Iedere ouder heeft wel dagelijks met een kwijlende baby te maken. De kleding en nek van de baby kunnen hierdoor snel nat worden. Een stijlvol en praktische oplossing is een kwijlslab of kwijlsjaaltje. 

 

Door slabbetjes in sets van 3 of 6 te kopen ben je goedkoper uit en geef je als het ware meerdere kado’s. Tevens zitten de slabbertjes al leuk verpakt in een bijpassend doosje. Bekijk onze leukste puntslabben!

2. Ontdekken met eetslabbers

Maakt de baby er nog wel eens een kliederboel van tijdens het eten? Dan zullen de ouders blij zijn met eetslabbertjes voor de eerste verjaardag. Met 1 jaar zullen de kinderen meer gaan ontdekken en het is belangrijk om die ontwikkeling niet tegen te gaan. 

 

Met eetslabben kan de baby op een leuke manier eten ontdekken!

3. Eetslab met opvangbakje

Maakt het kleintje er geen kliederboel van, maar laat hij of zij het eten vaak vallen? Dan zijn onze siliconen slabbetjes met een opvangbakje een ideaal cadeau!

 

De siliconen slabben van KliederZ zijn perfect tegen morsen door het handige bakje. De slab weegt slechts 110 gram en is dus erg licht om te dragen. Daarnaast groeit de slab met het kindje mee omdat deze 5 maten verstelbaar is.

 

Uiteraard is deze slab 100% voedselveilig omdat het gemaakt is van ‘food grade’ siliconen materiaal.

4. Een echt feest met mouwslabben

Bij een eerste verjaardag hoort natuurlijk taart! Dat kan nog wel eens voor vlekken zorgen. Geen zorgen, want met de mouwslabben van KliederZ blijft alles schoon en droog.

 

Deze slabben met lange mouwen bedekken de armen en het torso zodat het kindje en de ouders kunnen genieten van vlekken van plezier.

Vrolijk eten en drinken

Met 1 jaar is de baby waarschijnlijk al een groot liefhebber van eten. Groot en sterk worden, dat is ons doel. Baby’s hebben veel energie nodig voor de dag. Daarom is het ontbijt niet over te slaan! 

5. Kinderservies met leuk patroon 

Een origineel en praktisch cadeau? Met uniek kinderservies begint de baby zijn of haar dag goed met interessante en leuke illustraties en patroontjes. Kies voor dino’s, astronauten, tropische vogels of katten. Het kleintje zal vrolijk aan tafel zitten. Geen saai ontbijt meer! 

 

Ons kinderservies bestaat uit een eetbord, schaaltje, drinkbeker, kinderlepel en vork. Het bordje heeft een opstaande rand zodat de kans op morsen kleiner is. Ideaal voor de eerste verjaardag, maar ook nog vele jaren daarna!

Jouw cadeau gratis verpakt

Wanneer je jouw cadeautje bij KliederZ koopt pakken wij deze gratis feestelijk in. Je hebt jouw kado kant en klaar in huis en zo kun je met een fijn gevoel naar de verjaardag. Wat zullen ze hier blij mee zijn!

Wil je dat wij het cadeautje voor je inpakken? Geef dit in het bestelproces aan bij stap 4 in het opmerkingen-veld.

Pak je voordeel bij KliederZ

Bij KliederZ bieden wij je graag korting op al jouw slabbers en servies aankopen. Daarom kun je op onze website verschillende kortingen pakken. 

 

Kijk bijvoorbeeld naar onze nieuwsbrief inschrijving of voordeelacties op onze slabbetjes. Ook met onze slab setjes vang je automatisch extra korting. Wat fijn!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.