Babyshower cadeaus: de leukste slabbetjes voor aanstaande moeders

Gepubliceerd op 27 mei 2021 om 14:31

Op zoek naar een leuk, praktisch cadeau voor een aanstaande moeder? Dan ben je bij KliederZ aan het juiste adres! Je zult vast al wat onderzoek gedaan hebben en zult zien dat er veel praktische cadeautjes tussen zitten: een baby monitor of zwangerschapsboek. Leuke cadeautjes, maar er is een grote kans dat de mom-to-be deze al in huis heeft of als cadeau krijgt van een ander… of het nu om een babyshower gaat of een kraamcadeau, het is belangrijk om iets leuks te geven voor kind en moeder!


Wat is nu uniek, praktisch en kun je nooit fout mee gaan? Misschien heb je er nog niet aan gedacht: unieke, kleurrijke slabbetjes natuurlijk! Van alle mogelijke geschenken, waarom een slab? Dat leggen wij in onze blog uit!

Waarom zijn slabbetjes het ideale cadeau?

Als aanstaande moeder wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn op de komst van het kleintje. Denk aan speentjes, een baby monitor, babywagen en veel meer. Waar vaak niet op gerekend wordt is de groei van het kind. Na de eerste 3 - 6 maanden van de geboorte gebeurd er al heel veel: je baby begint te kwijlen door doorkomende tandjes, krijgt de eerste oefenhapjes vast voedsel, en leert de wereld een stuk beter kennen! 

 

Bij deze ontwikkelingen zijn slabbetjes een echte vriend voor ouder en kind: ze vangen dagelijks speeksel, eten, en ander geknoei op en houden daarmee de kleertjes schoon. Ook omdat de slabbetjes van KliederZ een unieke print hebben is de kans klein dat het al gegeven is!

Eetslabbetjes: een leuk cadeautje aan tafel

Wat vaak wordt vergeten is dat een baby voor het eerst vast voedsel begint te eten in de 4e maand. Die eerste 4 maanden zijn snel om. Dan wil je niet achter de feiten aanlopen, maar met een gerust hart genieten van die eerste hapjes (en kliederboel) omdat je de benodigdheden al in huis hebt: praktische eetslabbetjes. 

 

Voor plezier aan tafel is een leuke eetslab met unieke print een ontzettend leuk cadeau. De kleine kan genieten aan tafel terwijl ouder rustig kunnen blijven eten: waarom? Omdat een eetslab gemorst eten direct opvangt. Zo hoef je niet als ouder niet continu de mond af te vegen en kleertjes van vlekken proberen te redden! 

 

Eetslabben zijn er in 3 varianten: katoenen eetslabben, polyester eetslabben en siliconen eetslabbetjes. Allemaal een must have!  Wil je geen slab missen? Bekijk dan deze eetslabben als cadeaupakket. Dit is een mix van slabben in vrolijke print, ideaal voor aan tafel!

Kwijlslabbetjes: een dagelijkse must-have

Ouders zullen dagelijks moeten strijden tegen speeksel. Dat is iets waar niet zo snel aan gedacht wordt: op een dag begint het kwijlen gewoon. Hebben ze dan wel alles in huis? Een set kwijlslabbetjes in huis hebben zou een hoop gedoe met monddoekjes schelen! 

 

Hydrofiele slabbers zijn lichtgewicht slabbetjes speciaal gemaakt met vochtabsorberende kwaliteiten. Het wordt niet voor niets dé baby stof genoemd. Deze slabbetjes zijn ultrazacht en hiermee straalt een kleintje écht.

 

Ook zijn puntslabben ideale kwijlslabbetjes. Deze katoenen slabbetjes bestaan uit 2 waterafstotende lagen zodat het kindje niet nat wordt. Iedere moeder zal hier blij mee zijn. Bij KliederZ zien wij dat setjes van 6 puntslabben het meest praktisch zijn want je hebt er een paar nodig op een dag en ze liggen ook altijd in de was ;-)

Mouwslabben voor het ontdekken van de wereld!

Ieder kind is een knoeikampioen. Zeker wanneer ze ouder zijn is het ontdekken van de wereld een prioriteit. Ze doen dit door verschillende texturen te ontdekken: gooien, spetteren, kliederen, in hun mond stoppen en nog veel meer! Dan worden ze toch wel snel vies…

 

Een mouwslab is een slab die het hele bovenlichaampje van een kind bedekt. Een soort vuilafstotend t-shirt met lange mouwen. Wie wil dat nu niet hebben? Dit is een leuk en ontzettend praktisch cadeautje! Met de handen eten is hiermee een feest voor moeder en kind.

Cadeaupakket: mix van slabbetjes - gelijk leuk ingepakt!

Bij KliederZ helpen wij kersverse ouders graag goed op weg. Daarom bieden wij naast onze losse slabbetjes ook cadeaupakketten aan. Dit is een mix van leuke slabbers, van siliconen slab tot mouwslab. Deze worden direct leuk ingepakt en kan ook direct thuis geleverd worden bij de aanstaande moeder! 

 

Bekijk onze collectie cadeaupakketten in onze webshop!

Foto's door Kampus Production via Pexels

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.